Boligændringer

DEN LILLE ARKITEKT

v/ Sofie Lamberg, Arkitekt MAA


  Tlf:         (+45) 28765638

  Mail:     info@denlillearkitekt.dk

Boligændringer, tilbygning og ombygning


Er du boligejer og overvejer om dit hus kan optimeres; udnyttes bedre, så alle får gavn af den fulde plads? Eller overvejer du om hverdagen blive nemmere og mere overskuelig ved at ændre på rum og funktioner? Uanset hvad du påtænker af byggeprojekter er det en rigtig god ide at tænke langsigtet og overveje hvordan huset kan bruges om 10-20 år og om de nye ændringer gør det attraktivt på boligmarkedet når det engang skal sælges? 


Det kan være svært at se objektivt på sit eget hus, og det er der arkitekten kommer ind i billedet med konkret og faglig rådgivning, der belyser de forskellige indgangsvinkler og eventuelle oversete behov og muligheder. Det kan være billigere i det lange løb at benytte sig af professionel rådgivning, inden man går i gang med ombygning og tilbygning, så man ikke ender med en masse ekstra arbejde, unødige udgifter og et værdiforringende byggeprojekt.


Se her for priser


Se her for kontakt


Idegrundlag


Den Lille Arkitekt startede ud fra behovet for tilegnelse af erfaring, samt et behov for at bruge den uddannelse, der er blevet tilstræbt og opnået ved mange års studier og projektarbejder.


Den Lille Arkitekt, der er et enkeltmandsfirma, tilbyder derfor sin ekspertise ved mindre projekter og opgaver til en overkommelig pris.Stiftet

02/04/2013